Lego закрива бизнеса си в Русия за неопределен период от

...
Lego закрива бизнеса си в Русия за неопределен период от
Коментари Харесай

Lego закрива бизнеса си в Русия и освобождава 90 служители в Москва

Lego закрива бизнеса си в Русия за неустановен интервал от време и освобождава своите 90 чиновници в Москва заради "значителни нарушавания на оперативната среда " в страната, оповестиха от датския производител на играчки.

Lego е прекратира контракта със своя франчайзополучател Inventive Retail Group (IRG), която притежаваше и ръководеше 81 магазина от името на Lego.

IRG, която ръководеше в Русия магазини и на други западни марки, като Nike и Samsung, разгласи по-рано през седмицата, че договорът й с Lego е преустановен.

"LEGO Group реши да приключи комерсиалната си активност в Русия за неустановен интервал от време поради продължаващите обилни нарушавания на оперативната среда, " съобщи представител на Lego, представен от CNN Business.

"Нашата компания ще продължи да работи като специалист в дизайна и създаването играчки ", е декларирал представител на IRG.

Lego спря доставките за Русия през март и разгласи през юни, че краткотрайно замразява активността на някои магазини поради проблеми с доставките.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР