Lego най-накрая последва своя невероятен Porsche 911 GT3 Technic комплект

...
Lego най-накрая последва своя невероятен Porsche 911 GT3 Technic комплект
Коментари Харесай

2018 Bugatti Chiron Lego Technic е най-евтиният начин да се сдобиете със суперкола

Lego най-сетне последва своя необикновен Porsche 911 GT3 Technic комплект с комплект, който е може би по-готин и сигурно има повече части. Това е 2018 Bugatti Chiron , а макетът с мащаб 1/8 включва 3599 обособени части, което е близо 1000 повече от 911.
Тези части съставляват впечатляващо обстоен модел освен на външен тип. LED подсветката в предната част, необятната светлинна лента в задната част и детайлите на дизайна на подкова (емблемата на марката) се превеждат изненадващо добре в Lego формат. Интериорът има подробни седалки и уреди и даже в багажника има неповторим сериен номер.

Но в действителност впечатляващите неща са под пластмасовата кожа. Движещи се мотори не е оригиналност за Technic, само че е ужасно да забележим, че Lego е съумяла да сътвори дребна версия на мотора W16. Можете ясно да видите всеки детайл и по какъв начин всички бутала танцуват в темп. Двигателят е даже закачен до същинска 8-степенна скоростна кутия. Тя може да се реалокира посредством лостчета в страничната част на краката на водача. Задното крило се движи нагоре и надолу и се спуска за високоскоростен режим с ключ, който изграждате от елементи на Lego.

Трябва да разполагате с задоволително време за сглобяване на тези хиляди части. Но откакто приключите, ще имате собствен личен Bugatti Chiron с доста от същите функционални благоприятни условия за толкоз по-малко пари.

Комплектът Chiron ще коства 349.99 $ , което не е напълно на ниска цена, само че идва с доста елементи и функционалност. Той е налична посредством магазините на датската верига, както физически, по този начин и онлайн, и влиза в продажба на 1 август.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР