Легендите от Сигнал са на път да сменят познатото си

...
Легендите от Сигнал са на път да сменят познатото си
Коментари Харесай

Да! Те идват във Варна!

 Легендите от " Сигнал " са на път да сменят познатото си лого за концерта си на 23 юли 2020 в летния спектакъл във Варна. Засипани от телефонни позвънявания с въпроса ще го има ли концерта и дали Ковид-19 ще попречи на провеждането му, организторите също са подготвени да се съгласят с музикантите и да изберат едно от стотиците оферти на почитателите. Сред тях и някои изключително забавни, които будят усмивка: " Рок танци с Ковид ", " Ковид-19 е по-малко от Сигнал 42 години " и така нататък

Организаторите са решили, че до края на тази седмица ще бъде определено ново лого. Те чакат интензивност и нови хрумвания от почитателите на фейсбук страницата на събитието. Фронтменът Данчо Караджов, който към този момент се реалокира в лятната си резиденция на морето, удостовери, че групата е подготвила най-празничния си рок концерт за Варна, и с наслада означи, че почитатели от цялата страна към този момент са удостоверили наличие. Неговата концепция за лого на концерта също е забавна: " Рокендрол пандемия 2020 ". Още два забавни акцента ще видят почитателите на групата на концерта във Варна.

Рокери от страната приготвят мото шествие с знамена на сигналистите. Втората изненада, е че за първи път по покана на господин Караджов концерта ще подгрее младата група " Rival Nation " с стратегия от международни рок шлагери.

Организаторите прецизират, че проявата ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и претовареност на Летен спектакъл на 50% от потенциала му! Билети за концерта на " Сигнал " се продават на касата на Летен спектакъл и в мрежата на Ивентим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР