Легендите на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд и Пол Скоулс не

...
Легендите на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд и Пол Скоулс не
Коментари Харесай

Легенди на Юнайтед разпнаха тима и тактиките на Жозе

Легендите на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд и Пол Скоулс не демонстрирах никаква жалост към тима или неговия управител Жозе Моуриньо след срамното отпадане от Севиля в 1/8-финалите на Шампионската лига.

„ Червените дяволи” изгубиха реванша вкъщи с 1:2 и след нулевото реми в първата среща ненадейно напуснаха конкуренцията. Това беше първият път, в който Юнайтед среща Севиля въобще в историята си, а срещата се вписа в традицията британския гранд да изпитва жестоки компликации против испански съперници.

Испанските тимове - огромният камшик за Юнайтед в Европа

След мача Моуриньо сподели изненадваща линия на държание, като заключи, че загубата „ не е краят на света”. Фърдинанд въобще не беше впечатлен от сходни изказвания, още повече от продукцията на терена. „ Ужасно, те приличаха на тим, който е цялостен с непознати. Излязоха и играха нервно и прекомерно деликатно. Нужно е да хванеш бика за рогата в такива мачове. Феновете ни видяха нищо, което да ги зарадва”, разяснява тогавашният бранител.

Моуриньо: Няма време за драма

„ Топ тимовете не избират по кое време да играят. Те поддържат положително равнище непрекъснато. Поведението на играчите беше неприемливо, летаргично. Те трябваше да нападат, само че започнаха срещата консервативно. Отборът не изглеждаше по този начин, като че ли би могъл да спечели”, добави Фърдинанд.

Манчестър Юнайтед записва единствено 4 точни удара в хода на двете срещи против Севиля и въпреки Моуриньо да назова това „ просто статистика”, съгласно Скоулс този факт е индикативен. „ Мениджърът обича да играе по този метод – на контраофанзива. Беше ми мъчно да виждам това в този момент, а също и в първия мач. Нямаше никакво предпочитание, никаква сила, никаква скорост”, сподели Скоулс.

Матич: Юнайтед няма опрощение

„ Необяснимо е. Отборът би трябвало да направи опит. Юнайтед не постави старания да завоюва гостуването. Определено мениджърът би трябвало да е видял, че Алексис Санчес не беше задоволително добър. Той не е наясно кое е най-хубавото му атакуващо трио. Трябва да избере играчите в най-силна форма и да остави Санчес вън от състава”, приключи Скоулс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР