Легендите на италианските двуколесни превозни средства вече имат свое специализирано

...
Легендите на италианските двуколесни превозни средства вече имат свое специализирано
Коментари Харесай

Двуколесните легенди на Италия вече със свое място в София


Легендите на италианските двуколесни транспортни средства към този момент имат свое профилирано място в София. Снощи в столицата публично отвори порти първият за България профилиран шоурум MOTOPLEX. В него почитателите на всевъзможен вид скутери и мотоциклети ще могат да се срещнат най-новите модели на паметните марки от Апенините Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi и Gilera.

Комплексът на " Италия Моторс” - единствен и извънреден вносител на мотоциклетните марки на Piaggio Group за България, има за цел да трансформира оборудването в най-популярния и различим мотоциклетен център в страната. На адрес ул. " Лъчезар Станчев” 5 всеки може да посети новия MOTOPLEX, ситуиран върху повърхност от 300 кв.м., предлагащ цялостната моделна гама на шестте марки, истински аксесоари, аварийни елементи, гаранционен и извънгаранционен сервиз, финансови решения, информативна конюнктура и типично италианско въодушевление.

В своята 136-годишна история Piaggio Group е бил и продължава да бъде основател, иноватор и основно настоящо лице в неспирната битка на човечеството с трафика и градската подвижност. Главно настоящо лице, както посредством моделната си гама, която оказва помощ на милиони борещи се с трафика по цялото земно кълбо, по този начин и посредством редица новаторски планове, целящи да комбинират софтуерните достижения на човечеството с една нова визия, създавайки високо софтуерни решения за градовете на бъдещето.

Историята стартира през април 1946 година, когато един нов, функционален и новаторски способ на напредване и респективно независимост от градските ограничавания, е показан пред италианската аудитория. През 71-годишната си история и след 19 милиона продадени бройки в цяла Европа, Vespa съумява да сплоти хора от отдалечени и разнообразни култури посредством една пристрастеност. Първата същинска световна марка за подвижност, Vespa е основен воин в живота на милиони и се трансформира в част от тяхното всекидневие, надалеч оттатък потребностите им за напредване.

През декември 2004 година Aprilia става част от Piaggio Group. Aprilia стартира произвеждане на мотоциклети в края на 60-те. В своята история се радва на 294 победи, като с това число държи върха за най-вече победи от европейски производител в Гранд При надпревари по мотоциклетизъм. Към това би трябвало да бъдат прибавени и впечатляващите 54 международни трофеи.

Moto Guzzi се причислява към Piaggio Group дружно с Aprilia през 2004 година В края на 2009 година Piaggio Group афишира забележителна капиталова стратегия, която включва освен създаването на бъдещи продуктови гами на Moto Guzzi, само че и индустриалното оборудване в Mandello del Lario, където се прави изцяло преструктуриране по посока основаването на допустимо най-функционалното и дейно произвеждане на марката.

От своето учредяване в края на 19 век до през днешния ден, Piaggio Group се трансформира в синоним на независимост и всекидневие лишено от пречките, характеризиращи стандартните способи за превоз. Piaggio се концентрира върху високо софтуерните разработки, само че ги предлага с грациозен и характерен жанр, като съществена цел на компанията е нейните решения да са оптимално подбудени от действителните и ежедневни проблеми, които среща един жител през двадесет и първи век.

 2040019

 2040021

 2040020

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР