Легендата Йордан Лечков цинично коментира отправените от Димитър Бербатов 7 въпроса към ...

Легендата Йордан Лечков цинично коментира отправените от Димитър Бербатов 7 въпроса към

Лече с просташко послание към Бербо: Битият - бит, другият - такован!

Легендата Йордан Лечков цинично разяснява отправените от  Димитър Бербатов  7 казуса към актуалното управление на БФС.

Както е прочуто , преди дни Лечков обяви, че по време на Kонгреса е имало пазаруване на гласове в тоалетните на НДК. От лагера на Бербо макар че желаеха да чуят детайлности .

На това му споделям егоцентризъм. Досега запазвах приемливост , тъй като Бербатов беше претендент - държавен глава , но… Вижте, имаше и трети претендент за поста. Защо не се обадихте и на него “, съобщи Лечков пред блиц.

„ Информацията ми е от хора, които са получили пари от индивида със запотените очила. Те са искали да гласоподават за Порточанов, само че в последна сметка друго се е получило. Питайте Порточанов за какво получи единствено 8 гласа, а не 40-50 най-малко , както се очакваше. “

„ Бербатов приказва основно през Facebook , само че футболът не е Facebook . Мерна се един път -дваж по малкия екран и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има " .

" Аз желая да го попитам за какво не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София. Така хората ще го поддържат , а не с празни приказки и с офанзиви по опонентите. Аз по тази причина настоявам , че Бербатов е свидлив " .

" Сега казуси ни задават. Като какъв ги задава? Дайте да занимаваме цяла България с болежките им. Нали знаете народът какво е споделил – цинично е, само че е правилно : Битият – обичай , другият – такован! “

Ето и казусите на Бербо:

1. С какви средства бяха финансирани банкетите за клубовете, на които Михайлов представяше позицията си преди конгреса? 

2. Какво правеха на тези банкети кметове на малки и някои от най-големите общини в България и какво изискваха от клубовете тези кметове? 

3. На кои клубове и какво съоръжение им беше харизано от Михайлов директно преди конгреса? На какви цени и от кого бе закупено то? Не бе ли редно, в случай че се подпомагат клубовете с съоръжение , да бъдат подпомогнати всички клубове? 

4. Защо управлението на БФС не позволи огромен брой делегати на съответни клубове да вземат присъединяване в конгреса? С какви правни причини направиха това? Има ли изобщо такива? Какво стои в основата на това решаване да се отнеме правото на присъединяване в конгреса и правото на глас на тези клубове? 

5. Защо водещият на конгреса гневно се бореше, с цел да не бъде позволена за гласоподаване в залата смяната в процедурата за гласоподаване и включването на наблюдатели на броенето на бюлетините, представляващи всеки претендент - държавен глава ? Какво им приказва на Михайлов и компания резултатът от това, в последна сметка позволено , гласоподаване – голямо болшинство ,,За “ това да има наблюдатели на броенето на бюлетините и единствено няколко делегати „ Против “ и „ Въздържал се “? 

6. Защо за следващ път Уставът на БФС и законът бяха потъпкани и не бе позволен балотажът сред Михайлов и Бербатов, в случай че Уставът на БФС е извънредно явен и безапелационен във връзка с присъстващите в залата делегати и че техният брой е в основата на изчислението какъв брой е 50% + 1 глас, а не бройката на гласувалите делегати?

7. Защо към този момент съвсем седмица секретариатът на конгреса не е подготвен с протокола и всички документи от конгреса не са внесени в Агенцията по вписванията? За какво се употребява миналото от конгреса до момента време във връзка с документите от конгреса?

Вместо да се дадат ясни даде отговор на тези казуси приближените на Михайлов обикалят студиата и с евтини неистини се пробват да отклонят вниманието на футболната общност от същественото.

Източник: novinite.bg