Легендата на Уейн Рууни поправи друга такава - настоящата голяма

...
Легендата на Уейн Рууни поправи друга такава - настоящата голяма
Коментари Харесай

Рууни "би" CR7 в това, в което е най-добър! И не се съгласи с негови думи

Легендата на Уейн Рууни поправи друга такава - актуалната огромна звезда на " алените дяволи " Кристиано Роналдо. Интересното е, че англичанинът го стори в аспект, в който се счита, че португалецът е евентуално най-хубавият измежду актуалните футболисти.
Става въпрос за мотивацията, както и устрема и вярата, че той и клубът, в който играе, са най-хубавите. Юнайтед има доста слаб сезон досега и в изявление неотдавна Кристиано показа, че позицията на клуба е неприемлива и че не би трябвало да се задоволява с по-малко от топ 3.
" В моите учи не одобрявам, че нашата психическа настройка може да бъде по-малко от това да сме в топ 3 на британската Висша лига " - бяха думите на португалеца, само че Уейн Рууни ги надгради, споделяйки, че в действителност Юнайтед би трябвало да е топ 1 тим, а не топ 3, поправяйки някогашния си съотборник.
" Манчестър Юнайтед би трябвало да бъде топ 1 тим, а не топ 3. Това са условията, които почитателите слагат върху теб, условията, които клубът има. Разбира се, че минават през сложен интервал, само че не се бъркайте, този клуб би трябвало да печели шампионати.

Трябва да печели титли и това е натискът, който получаваш, когато идваш да играеш или работиш в Манчестър Юнайтед. Това е равнището, на което би трябвало да се върнат. Сигурен съм, че ще се създадат верните неща, с цел да се върнат там " - показа Рууни.
Засилват се слуховете и по отношение на бъдещето на Юнайтед. Все повече издания настояват, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР