Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков не скри

...
Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков не скри
Коментари Харесай

Ицо: Браво, армейци! Това е истинският червен” дух!

Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков не скри страстите си след успеха на „ червените” против Левски с 1:0 в последния кръг от постоянния сезон в Първа лига. Камата изгледа срещата от Маями и макар огромното разстояние, нямаше по какъв начин да не се възхити от показаното геройство.

(В)Каранга е познатият воин, който посече Левски

„ Браво, армейци! Това е същинският „ червен” дух, който се носи от потомство на поколение”, съобщи Стоичков пред „ Труд”.

„ Такива мачове са за мъже. Браво и на двата тима, че при такива условия направиха страхотна борба. Накрая се видя, че по-високата класа побеждава.”

Стамен Белчев: Равният просто не ни устройваше

„ Много се веселя за успеха. В два мача подред показахме, че единствено със себераздаване и битка от първата до последната минута се печелят мачове, борби и трофеи. Може някой път да не ти върви, само че би трябвало да знаеш по какъв начин да вземеш своето. ЦСКА се научи.”

Пената: Левски игра за Лудогорец, не за себе си

„ Поздравявам всички момчета, впечатлен съм от вас. Браво и на Стамен Белчев. Личи си положителната му работа. От футболистите желая единствено едно – това, което вършат на тренировки, да го демонстрират и в мачовете.”

„ Битките занапред ни предстоят и време за еуфория или разпределяне няма. Важното е, че ЦСКА има всичко с цел да чества шампионски 70-годишния юбилей”, добави още Ицо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР