Легендата на световния футбол Пеле няма да бъде местен в

...
Легендата на световния футбол Пеле няма да бъде местен в
Коментари Харесай

Дъщерите на Пеле: Баща ни не е в края на живота си, лекуваме респираторна инфекция

Легендата на международния футбол Пеле няма да бъде локален в палиативното болнично поделение, разгласи една от дъщерите му, опровергавайки известията в доста медии по какъв начин Краля на футбола е под грижи преди края на живота си.

 

82-годишната футболна икона беше признат при започване на предходната седмица в болница за смяна на лекуването след интервенция на рак на дебелото черво. Той се подложи на въпросната интервенция през септември 2021-а година и досега постоянно се подлага на медицински грижи и промяна на рехабилитацията.

 

Най-популярният вестник в щата Фоля де Сао Пауло написа в събота, че Пеле е бил под палиативни грижи, откакто химиотерапията е спряла да дава предстоящите резултати. Лекарите на Пеле не са удостоверили тази информация, а щерка му Флавия Нашименто сподели, че публикацията е надалеч от истината.

 

" Много е незаслужено хората да споделят, че той е надали не в терминално положение, че е под палиативни грижи. Повярвайте ни: това не е по този начин ", сподели Флавия Насименто пред телевизия " Глобо ", представена от Българска телеграфна агенция.

 

Двете със сестра й Кели се редуват в последните дни да стоят край популярния си татко в болничното заведение. Последната информация, която болничното заведение " Алберт Айнщайн " популяризира е от събота след обяд. И в нея се споделя, че Едсон Арантес до Насименто е в устойчиво положение и също по този начин е реагирал добре на лекуване за респираторна зараза, диагностицирана след хоспитализацията му.

 

Другата му щерка Кели пък изясни, че татко й е имал КОВИД-19 преди към три седмици и точно този вирус и довел до отключването на респираторната зараза. " Той е болен и остарял, само че сега лекуват респираторната му зараза и се усеща все по-добре. След като лекарите решат, той ще се прибере вкъщи. Все още не ни е споделил довиждане ", сподели още Кели Насименто.
 Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР