Легендата на швейцарския футбол Кубилай Тюркилмаз отправи сериозна критика към

...
Легендата на швейцарския футбол Кубилай Тюркилмаз отправи сериозна критика към
Коментари Харесай

Тюркилмаз: Базел няма изявен голмайстор

Легендата на швейцарския футбол Кубилай Тюркилмаз насочи сериозна рецензия към представянето на Базел от началото на сезона. Според някогашния нападател на Болоня и Галатасарай нито един от играчите на треньора Алекс Фрай не може да уцели вратата на съперника. Думите му пристигнаха в навечерието на дуела от Лигата на конференциите против ЦСКА - София.

" Много тривиално ми изглеждаха думите на треньора Алекс Фрай. Отборът му не можел да вкарва. За страдание треньорат Фрай няма оня Фрай, който блестеше като нападател в състава си. Няма нито един състезател, който да улучи вратата, липсва изявен голмайстор, индивидът, който да приключва офанзивите. На секундата би трябвало да бъде привлечена деветка. Играта на Базел като цяло ми харесва, само че липсва успеваемостта в офанзива, изключително в завършващата фаза. Няма и началник на защитния вал ", съобщи Тюркилмаз след загубата на Базел от Лугано (0:2). Швейцарският гранд е предпоследен във краткотрайното класиране със единствено 3 точки от изиграни 4 мача.

Между двата дуела с ЦСКА - София червено-сините имат привидно лесна задача. Те гостуват на аматьорския Алшвил в 1/32-финал за Купата на Швейцария в неделя от 17:00 часа. " Червените " от своя страна ще имат седмица за подготовка, откакто отложиха визитата си на Локомотив (Пловдив) от седмия кръг на efbet Лига.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР