Легендата на Николай Илиев разкритикува ръководството на клуба заради трансферната

...
Легендата на Николай Илиев разкритикува ръководството на клуба заради трансферната
Коментари Харесай

"Синя" легенда: В Левски е време за юношите, не за чужденци

Легендата на Николай Илиев разкритикува управлението на клуба поради трансферната им политика на този стадий. Както е известно, зимната селекция на " сините " досега е формирана напълно от чужденци.
" Предвид финансовото състояние в клуба недоумявам за какво се вземат чужденци, вместо да се даде късмет на юношите. С децата, които има в школата на тима, надали резултатите ще са по-лоши от тези в този момент. На няколко пъти Левски беше в зоната на изпадащите, да не го забравяме това. Сега е времето да се дава късмет на юношите, а не да се взимат разнообразни задгранични играчи ", съобщи Илиев пред " Мач Телеграф ".
" Тази политика на клубовете е причина шампионата ни да бъде толкоз едва и да е не просто измежду последните в Европа, само че евентуално и измежду опашкарите по света. Това резултира и върху трагичното показване на националния тим. Тук не приказвам единствено за Левски, а за всички тимове в шампионата. Българите остават на назад във времето, а на тяхно място влизат чужденци. И след това се питаме за какво на национално равнище нямаме резултати?! Слабо състезание, слаб народен тим ", безапелационен бе някогашният бранител.
" Не знам дали Станимир Стоилов и Наско Сираков са точните хора за Левски. Това ще се види след време. Аз персонално им притискам палци и се надявам да им се получи. Но би трябвало да се откри метод този клуб да се стабилизира финансово. Не може да се разчита единствено на помощта на публиката. Феновете направиха чудеса, само че не може единствено на тях да се разчита. " Сините " имат потребност от спонсори и последователно тези задължения, които към този момент несъмнено са 30-40 милиона, да се изчистят. Или другата алтернатива е да се тръгне от долните групи ", сподели още легендата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР