Легендата на националния отбор по футбол и кандидат за президент

...
Легендата на националния отбор по футбол и кандидат за президент
Коментари Харесай

Димитър Бербатов ще е в „Пред стадиона“ по MAX Sport 4


Легендата на националния тим по футбол и претендент за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов ще бъде извънреден посетител тази седмица в „ Пред стадиона “. Спортното шоу с присъединяване на лидера на опозицията в българския футбол ще се излъчи онлайн този петък, 17 юни, от 20:00 часа по.

Случващото се в българския футбол е изключително настояща тематика сега, която водещите ще обсъдят с Бербатов в границите на 60 минути жив ефир по MAX Sport. Именно поради значимите въпроси, на които всички футболни хора у нас търсят отговори, Борис Касабов, Томислав Русев, Ники Александров и Явор Кръстев ще трансформират формата на коментарното предаване.

Бербатов ще приказва по всички настоящи тематики, свързани с българския футбол. Кандидатът за президент на БФС към този момент изиска свикването на нов съединителен конгрес, само че какви са разновидностите оттук насетне? Бившият нападател ще разяснява правосъдните борби със сегашната власт на футболната ни централа, както и свадите с черно тото.

Той ще даде мнението си за видяното в последните мачове на националния тим на България, който записа поредност от неуспехи в Лигата на нациите, в това число загуба с 2:5 от Грузия и тъждество (1:1) с Гибралтар. Водещите и Бербатов ще потърсят отговор на въпроса за какво равнището на родния футбол сега е толкоз ниско и какви промени са нужни.

Можете да гледате „ Пред стадиона “ с присъединяване на Димитър Бербатов на 17 юни от 20:00 часа онлайн по MAX Sport 4. Най-интересното от последните епизоди на „ Пред стадиона “ може да бъде намерено и на уеб страницата на MAX Sport –, както и в на малкия екран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР