Легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс има ново завоевание. 45-годишният

...
Легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс има ново завоевание. 45-годишният
Коментари Харесай

Коцкарят Раян Гигс заби 15 г. по-младо младо гадже /снимки/

Легендата на "Манчестър Юнайтед " Райън Гигс има ново завладяване. 45-годишният селекционер на Уелс излиза с изявяващия се като Ди Джей английски модел Хелън Стелънг Холт, която е с 15 години по-млада.
Според британските таблоиди, двамата са се срещнали на „ Олд Трафорд “, където русокоската постоянно е канена в ролята си на музикант за разнообразни корпоративни събития.
Първите сигнали за връзката на Гигс с модела се появиха през септември, когато беше сватбата на Рио Фърдинанд с новата му брачна половинка Кейт Райт.
„ Двамата имат доста общи ползи. Една от общите им пристрастености е обвързвана с фитнеса. Посещавали са няколко събития дружно, а връзката им беше една от главните злословия по време на сватбата на Рио “, твърди източник от обкръжението на легендите на "Манчестър Юнайтед ".
Хелън Стелънг Холт има съвсем 10 000 почитатели в „ Инстаграм “. В обществените мрежи тя постоянно разгласява свои фотоси от фитнеса. Един от последните й постове е обвързван с визитата на ВИП ложата на „ Олд Трафорд “ по време на мача от Лига Европа сред "Манчестър Юнайтед " и "Партизан " (3:0) в четвъртък.
Както е известно, Гигс се разведе с някогашната си брачна половинка Стейси през 2016 година, откакто стана ясно, че някогашният съотборник на Димитър Бербатов при „ алените дяволи “ е изневерявал със брачната половинка на брат си Родри – Имоген Томас. От брака си уелският селекцонер има две деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР