Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че червените дяволи

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че червените дяволи
Коментари Харесай

Скоулс: Магуайър се нуждае от по-бърз партньор в защита

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс съобщи, че " алените дяволи " се нуждаят от още един по-бърз бранител, който да партнира на капитана Хари Магуайър, с цел да се заздрави още повече отбраната на тима.

Въпреки че се следи усъвършенстване в играта на Юнайтед след подновяването на сезона, Магуайър бе на няколко пъти подложен на критика за грешките си в отбрана. Скоулс, който прекара 20 години в клуба от Манчестър, има вяра, че на англичанина му е необходим по-бърз сътрудник в защита, с цел да могат " алените дяволи " да се конкурират с Ливърпул за купата идващия сезон.

" Има огромна празнота за запълване, няма две отзиви по това. Разликата в точките е просто неуместна и качествата на Мачестър Сити са явни и могат да се видят от всички ", съобщи пред BBC Radio Fivе Скоулс. " Не мисля, че Юнайтед е чак толкоз надалеч. Знам, че говорихме за 5 или 6 нови попълнения, само че считам, че 2 или 3 са задоволителни. Трябва да търсят централен нападател, който в действителност да е първокласен и да умее да отбелязва голове, и централен бранител, който да играе до Магуайър. Виктор Линдельоф се оправя добре, само че мисля, че при неналичието на скорост на Магуайър, той елементарно може да бъде подминат. Ако Хари има до себе си в действителност доминантен бранител като Рио Фърдинанд или Яп Стам, който да умее да тероризира нападателите, ще е в действителност в интерес на тима ".

Paul Scholes highlights type of centre back United need to sign to partner Maguire #MUFC https://t.co/W8gcgj0cc7
— Strettycast (MUFC Podcast) (@Strettycast) July 5, 2020 Отборът на Оле Гунар Солскяер се намира на петата позиция все още в класирането, само че изостава единствено на 2 точки от четвъртия Челси и на 3 от третия Лестър. Юнайтед към момента се бори за присъединяване в групите на Шампионска лига, само че петото място също може да му бъде задоволително, в случай че градският противник Манчестър Сити получи възбрана да взе участие в най-комерсиалния европейски клубен шампионат. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР