Легендата на Манчестър Юнайтед Патрис Евра прави шокиращо разкритие в

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Патрис Евра прави шокиращо разкритие в
Коментари Харесай

Легенда на Манчестър Юнайтед признава в биографията си, че е бил жертва на учител-педофил в детството си

Легендата на Манчестър Юнайтед Патрис Евра прави шокиращо разобличаване в биографията си, че е станал жертва на учител-педофил, когато е бил на 13 години, научихме от изявлението за Times, в което промотира книгата си.

Бившият френски национал споделя, че е пазил в загадка случилото се в продължение на години, до момента в който не се решил най-сетне да показа със света за претърпяното.

Евра е опазил тайната даже от майка си, като изяснява, че е изпитвал голям позор. В следствие даже не желае да спомага на полицията, когато е потърсен, с цел да свидетелства против някогашния си преподавател.

Инцидентът става, откакто младият Патрис е бил заставен да нощува на няколко пъти в дома на въпросния мъж. Той е бил опипван по непристоен метод в няколко предходния случая, до момента в който най-после обстановката не ескалира. Момчето убеждава родителите си, че би трябвало да спре да посещава учителя, само че без да разкрива истината зад решението си.

Сега Патрис Евра е безапелационен, че е позволил голяма неточност, като е запазил всичко в загадка толкоз дълго време. С разказването на историята си той цели да помогне на доста други деца, които са попаднали в сходна травматична обстановка в живота си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР