Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил счита, че ситуацията с

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил счита, че ситуацията с
Коментари Харесай

Невил: Шумът около Люк Шоу се използва за диверсия

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил смята, че обстановката с Люк Шоу ловко се употребява от клуба, с цел да отклони вниманието към действителните проблеми на „ Олд Трафорд”. За бележития десен бранител доста по-тревожно е, че „ алените дяволи” въобще не са в положение да водят борба за купата макар големите разходи, откогато Моу застана отпред.

Прясното оскърбление на Люк Шоу раздруса Юнайтед от вътрешната страна

Играчите, които изхвърчат, в случай че Моу продължи

През последната седмица ориста на 22-годишния Шоу е централна тематика за медиите на Острова. Английският гений беше сменен още на почивката при триумфа с 2:0 над Брайтън в 1/4-финалите на ФА Къп, а по-късно неговият сътрудник съобщи, че клиентът му е репресиран целеустремено от Моуриньо.

Докато в Англия се чудят къде би траяла кариерата на Шоу, който към момента смятат за значима част от бъдещето пред националния тим, Невил видя опит да се „ заметат под килима” същинските проблеми в Юнайтед. „ Ако би трябвало да бъда почтен, не мога да се отърва от възприятието, че цялата обстановка към Люк Шоу отклонява вниманието от сериозния аспект на сезона за Юнайтед”, съобщи Невил пред „ Скай Спортс”.

Кариерата на Люк Шоу с екипа на "червените дяволи "

„ Юнайтед похарчи доста пари и задачата беше спечелването на Висшата лига, като в същото време се гонеше оптимално дълго оставане в Шампионската лига. Очевидно нито едното, нито другото се случиха.”

„ Проблемът за мен не се корени в характерностите, в това дали Шоу, Пол Погба или Алексис Санчес не се показват на равнище. Въпросът е, че целият тим не демонстрира неизменност – нещо, което Моуриньо успяваше да придаде на тимовете си в хода на своята кариера.”

„ Колкото до Шоу, мога да заявя, че геният и качествата са налице. Неговата работа като футболист обаче е да бъде подготвен да се изявява всеки ден, да подреди всеки аспект от живота си, в случай че желае да бъде състезател на Юнайтед. Към момента неговият капацитет остава подценен.”

„ Аз имам страхотна религия в Люк Шоу и смятам, че ще бъде доста тъпо, в случай че той напусне Юнайтед, без да осъществя капацитета си”, добави още Невил.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР