Легендата на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм засипа с похвали мениджъра

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм засипа с похвали мениджъра
Коментари Харесай

Бекъм засипа с похвали Солскяер: Върши страхотна работа в Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм засипа с похвали мениджъра на " алените дяволи " и негов някогашен съотборник Оле Гунар Солскяер. Според Бекъм норвежецът прави страхотна работа, като това към този момент стартира да си личи с помощта на резултатите, които реализира Юнайтед.

" Виждам много рецензии, само че допускам, че когато си управител на Манчестър Юнайтед постоянно ще се стигне до миг, в който хората ще подлагат на критика тима, притежателите, самият теб. Оле е в играта от задоволително дълго време, с цел да може да понесе тези рецензии. Той е доста спокоен и спокоен човек. Мисля, че Солскяер прави страхотна работа в Юнайтед. Резултатите стартират да демонстрират това. Надявам се положителното показване на отбора да продължи, защото почитателите обичат Оле и желаят дой да се оправи по най-хубавия метод ", сподели Бекъм пред ESPN.

През този сезон Манчестър Юнайтед се показва доста добре, като се намира на второ място във Висшата лига с 57 точки - на 14 зад Манчестър Сити. " Червените дяволи " обаче са с мач по-малко. Трети е отборът на Лестър с 56.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР