Легендата на Манчестър Сити Шон Райт-Филипс призова ръководството на Арсенал

...
Легендата на Манчестър Сити Шон Райт-Филипс призова ръководството на Арсенал
Коментари Харесай

Легенда на Сити: Уволнявайте Емери веднага

Легендата на Манчестър Сити Шон Райт-Филипс прикани управлението на Арсенал да уволни мениджъра Унай Емери, с цел да се предотврати напускането на основни звезди.

"Топчиите " започнаха по разочавароващ метод сезона, което разпали слуховете в британските медии, че испанецът ще бъде освободен от поста си. Незадоволителните игри на тима са задоволителен мотив за шефовете на клуба да помислят за промяна, счита Филипс.

"Мисля, че е време за смяна в Арсенал и Емери да си тръгне. Нужна им е смяна след слабия старт на сезона ", показа бившето крило.

"Баща ми, Йън Райт, ще е гневен, че го споделям, само че за мен това е методът. Арсенал е изгубил способността си да господства мачовете по същия метод, както преди. Мениджърът не е единственият проблем, като има по-дълбоки проблеми ".

"Те няма да завоюват никакви титли по този метод и ще изпитат проблеми да задържат най-хубавите си играчи. Например Обамеянг ще желае да играе в Шампионската лига, само че не наподобява на този стадий, че това ще е допустимо в Арсенал ", приключи бивпият състезател на Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР