Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев бе

...
Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев бе
Коментари Харесай

Зума: Поклон на публиката, браво на момчетата!

Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев бе измежду най-щастливите хора на препълнения стадион в парк " Лаута " след успеха на родния му отбор над Словачко в горещата четвъртък вечер. Зума похвали наследниците си с черно-бялата фланелка и треньора им Александър Тунчев. Специално внимание обаче той отдели на почитателите, които подкрепяха любимците си от самото начало.



" Ако имаме нещо на международно равнище, това са нашите почитатели. Без да подценявам това, което направиха футболистите и треньорите им, желая особено да отбележа ролята на нашите последователи. Мачът беше сложен, на моменти гостите ни превъзхождаха. Точно тогава момчетата и девойките от трибуните вдъхнаха кураж на играчите, че могат да завоюват, и те го направиха. Когато Петьо Витанов вкара този приказен гол, си споделих: От 9-годишен съм в Локомотив. Ако Бог ме върне обратно в това време, в никакъв случай не бих напуснал Локомотив, поради невероятните ни последователи. Те са най-голямото ни благосъстояние.

Преди самия мач имах опасения и с леко съмнение гледах оптимизма на президента Христо Крушарски. Той обаче се оказа прав и третият базов лагер на Еверест не наподобява толкоз надалеч. До мен бяха новите му сътрудници и видях по какъв начин се радват при гола. Дано се възпламенят и Локомотив да върви напред и нагоре.



Специално желая да поздравя треньора Александър Тунчев за куража му да пусне Николаев като титуляр, който не бе играл дълго време поради травма и излезе на инжекции. Браво на момчето!

Дано имаме шанс на реванша! Оптимист съм за този нов тим ", показа Христо Бонев пред " Марица ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР