Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев похвали наставника на тима

...
Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев похвали наставника на тима
Коментари Харесай

Зума похвали Акрапович за постигнатите резултати

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев похвали наставника на отбора Бруно Акрапович за постигнатите резултати от началото на сезона. За към 40 дни пловдивският Локомотив реализира победи против Лудогорец (0:1), Ботев (Пловдив) (0:1) и Левски (1:0).

" Дори и най-запалените локомотивци, които са оптимисти, не са очаквали подобен точков актив от тима. Даже имаше диалози, че от първите пет кръга няма да спечелим и точка. Но Акрапович и футболистите опровергаха всички тези отрицателни предвиждания. Той заслужава поздравления за това, което прави. По отношение на играта ще кажа, че той познава доста добре качествата на всеки един от футболистите, които е селектирал. Защото огромна част от тях са в Локо по негов избор. Така той съумява по-лесно да построи и разгърне своя тактически проект. Виждаме, че той му носи триумф, както и на тима. До осмия кръг Локомотив победи Лудогорец в Разград, Ботев като посетител и в този момент Левски. Никой не е очаквал да победи в Разград. Песимистите чакаха да загубим и дербито с Ботев, а Акрапович ги опроверга. А най-после спря и серията на Левски ", съобщи Бонев за " marica.bg ".
" За случайност не може да приказваме. Много хора споделят, че играта на Локомотив не е толкоз привлекателна и атрактивна, само че пък е печеливша. По-добре грозна победа, в сравнение с красива загуба. Не инцидентно притежателят на клуба Христо Крушарски изявява предпочитание да победи и Ливърпул, в случай че му е кеф, както самичък сподели. Аз познавам Юрген Клоп от интервала му, когато бе отпред на Майнц 05 и в случай че му е същият телефонния номер ще му се обадя да създадем една контролна среща, или в Ливърпул или в Пловдив ", добави Зума. Първа лига 8 кръг, неделя 16 септември  Локомотив (Пловдив) 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР