Легендата на Левски Кирил Ивков коментира пред “Меридиан мач” очакванията

...
Легендата на Левски Кирил Ивков коментира пред “Меридиан мач” очакванията
Коментари Харесай

“Синя” легенда: Ако се провалим срещу ЦСКА ще е срамота

Легендата на Левски Кирил Ивков разяснява пред “Меридиан мач” упованията си за реванша сред Левски и ЦСКА за Купата на България.

“По значимост това се оказа срещата на сезона и за двата тима. 2:0 е добър резултат. Дано Левски подходи както през второто полувреме на последния турнирен мач против „ алените “. През първото напряко ме беше позор да виждам и мислех да си вървя, само че някак си устоях. Това беше може би най-слабото полувреме на Левски, което съм гледал в миналото. Не знам каква беше тази настройка, с която излязоха. Колко мача станаха към този момент против тях, в които получаваме гол до петата минута, а и по два.

Сега е доста значимо да не позволяваме първите 15-20 минути голове, тъй като чакам ЦСКА да наложи начален напън. На тях друго не им остава с изключение на да нападат. Левски от своя страна не би трябвало единствено да се пази. Ако подходим по този начин, ще сбъркаме. Нека да нападаме, пък когато офанзивата свърши и загубим топката, да се връщаме в отбрана. Най-важното е да не даваме празни пространства на противника.

Прави ми усещане, че както против тях, по този начин и в други мачове, в това число на „ Герена “ с по-слаби тимове, че разрешаваме на съперника умерено да изнася топката без да му пречим. А неведнъж и да я разиграва дълготрайно в нашата половина. Не съм гледал футбол в последните три дни и не знам по какъв начин сме играли с Верея. За мястото на Цветкович мисля, че най-хубава работа ще свърши Прохазка.

Очаквам да се получи резултат, с който Левски да отиде на край. Ако и тук се провалим, в действителност ще е срамотия “, сподели Кирил Ивков.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР