Легендата на испанския футбол - Фернандо Торес, изигра последния мач

...
Легендата на испанския футбол - Фернандо Торес, изигра последния мач
Коментари Харесай

Кошмарен последен мач за Фернандо Торес

Легендата на испанския футбол - Фернандо Торес, изигра последния мач в професионалната си кариера. Ел Ниньо обаче я приключи с тежко проваляне, откакто неговият " Саган " Тосу отстъпи с 1:6 на " Висел Кобе " в среща от 24-ия кръг на японското състезание.

Торес записа цялостни 90 минути против " Кобе ", чиито редици са някогашните му съотборници Давид Вия и Андрес Иниеста. Последният даже се разписа от дузпа, а различен някогашен състезател на " Барселона " си означи автогол за " Кобе ".

Така тимът на Торес остава на 16-ото място в шампионата с актив от 24 точки и продължава борбата си за оцеляване, като сега се намира в зоната на изпадащите - по-точно в плейаута. " Кобе " е на 11-ата позиция с 29 точки.



" Поглеждам обратно и не мога да допускам какво съм претърпял. Чувствам се огромен късметлия, че съумях да печеля най-ценните титли във футбола. Искам да благодаря на футбола, че ме направи толкоз благополучен. Не желая да забравяме обаче и най-истинското в играта - вие почитателите, които вършиме футбола толкоз баснословен ", бяха думите на 35-годишния Фернандо към ентусиастите.

Торес е младеж на " Атлетико " Мадрид. Той направи сполучлива кариера като футболист на " Ливърпул ", " Челси ", " Милан ", преди още веднъж да се върне при " дюшекчиите ".

На клубно и национално равнище Хлапето завоюва всичко - Шампионската лига с " Челси ", два пъти Лига Европа - първо със " сините ", а по-късно и с " Атлетико ". Той е международен първенец с Испания и повторен европейски.

Сред най-запомнящите му се голове е този във финала на Евро 2008 против Германия, откъдето започнаха огромните триумфи на " златното потомство " на " Ла Фурия " с Шави, Иниеста, Давид Вия, Икер Касияс и Серхио Рамос.
View this post on Instagram
THE END

A post shared by (@fernandotorres) on Aug 23, 2019 at 7:38am PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР