Легендата на Георги Велинов подкрепи треньора в твърденията му, че

...
Легендата на Георги Велинов подкрепи треньора в твърденията му, че
Коментари Харесай

Легенда на "червените": БФС работи срещу ЦСКА

Легендата на Георги Велинов поддържа треньора в изказванията му, че Българският футболен съюз работи против " аления " клуб. Бившият вратар се съгласи с Младенов и за рецензиите му към някои български рефери.
" Мисля, че има учредения за рецензии към съдиите, тъй като много хора играят срещу нас. Не могат да асимилират, че ЦСКА е ЦСКА. Нещата не са доста добре, нека се трансформират. Дано дойдат хора, които обичат ЦСКА и обичат футбола и не вършат разлика дали е ЦСКА, или е различен тим. Според мен БФС работи против ЦСКА. Щом Стойчо Младенов го споделя, значи му е писнало, само че за мен е прав. Не мисля, че съдиите би трябвало да се подлагат на критика, само че те би трябвало да внимават ", съобщи Велинов пред " Българска национална телевизия ".
Шесткратният първенец на България предизвести и почитателите, които разясняват отрицателно тима и треньорите, само че не вървят на мачовете. " Не е прелестно на стадиона да няма хора. На терена се вижда най-добре, по тв приемника не се вижда всичко. Феновете да идват на стадиона и да не се вършат на професори. Като не идваш и не даваш нищо за ЦСКА, нямаш право да коментираш нито футболисти, нито треньори, нито управление. ЦСКА ще се върне там, където всички желаеме, поисквам им го от все сърце ", сподели още легендата на " алените ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР