Легендата на Филаделфия, Алън Айвърсън, сподели емоциите си след трагедията,

...
Легендата на Филаделфия, Алън Айвърсън, сподели емоциите си след трагедията,
Коментари Харесай

Един от най-големите съперници на Коби с емоционални думи за легендата

Легендата на Филаделфия, Алън Айвърсън, показа страстите си след нещастието, в която почина великият Коби Брайънт. 41-годишната баскетболна легенда почина в злополука с хеликоптер, на който бе и 13-годишната му щерка, която също загуби своя живот.

"Думите не могат да изразят по какъв начин се усещам през днешния ден ", написа Айвърсън.

"Единствените две думи, които кънтят в главата ми са "опустошен " и "разбит ". Не мога да разкарам това възприятие, каквото и да се опитам да направя. "

Айвърсън, който бе определен за №1 в НБА драфта през 1996 година., си напомни великото си съперничеството с Брайънт, който същата година бе 13-и избор в драфта.

"Имам спомен с него, за който не мога да спра да мисля. Беше първият ми престой в ЛА за мач против Лейкърс. Той пристигна в хотела ми, взе ме и отидохме на вечеря. Преди да се разделим ме попита какво ще върша довечера. Отговорих му, че отивам в клуба, а той ми съобщи, че отива във фитнеса. Такъв си беше той - същински възпитаник на играта, наречена баскетбол и играта на живота. Той се приготвяше безмилостно. Всички можем да се поучим от неговата душeвност, от метода, по който той живя живота си. Винаги ще има моето почитание като противник, другар и брат ", призна Айвърсън.

"Ще намерим сили да се оправим с това дружно, тъй като това би желал Коби от нас ", приключи Айвърсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР