Легендата на Байерн Мюнхен Лотар Матеус изрази категорично мнение, че

...
Легендата на Байерн Мюнхен Лотар Матеус изрази категорично мнение, че
Коментари Харесай

Матеус взе страна във вратарската дилема в Байерн

Легендата на Байерн Мюнхен Лотар Матеус изрази изрично мнение, че в случай че клубът стигне до финала на Шампионската лига, вратарят Свен Улрайх заслужава да бъде титуляр в него, без значение дали нормалният титуляр Мануел Нойер е здрав или не.

Хайнкес: Шампионската купа в Германия е и на Анчелоти

29-годишният пазач към този момент цялостен сезон прави по страховит метод работата си при отсъствието на контузения Нойер. Бившият пазач на Щутгарт игра в 9 от 10-те мача на Байерн дотук в Шампионската лига. Иначе в своите 38 срещи на всички фронтове Улрайх може да се похвали с 16 „ сухи” мрежи.

Очакванията са Нойер да се завърне на терена до края на месеца и таман затова Матеус е безапелационен, че най-малко в ШЛ не трябва да има вратарска рокада в титулярния състав. „ Ако аз бях треньорът, щях да се придържам към Свен Улрайх”, показа някогашният национал на Германия.

Хайнкес: В началото никой не вярваше, че можем да стигнем полуфиналите

„ Изглежда по този начин, че Мануел Нойер скоро ще бъде във форма и би могъл да взе участие в няколко мача от шампионата. Рискът в огромните мачове обаче би бил прекомерно висок. Освен това Улрайх заслужи правото си да бъде титуляр с някои фантастични представяния.”

„ Мечтата за требъл е към момента годна. Юп Хайнкес разполага със същите футболисти, които имаше и Карло Анчелоти, само че прави по-добра работа. Химията сред тима, клуба, почитателите и треньора в Байерн е изключителна. Тя може да се окаже огромната разлика по отношение на останалите супер клубове. И четирите участника в полуфиналите могат да печеля трофея, само че го има отчетливото чувство, че Байерн разполага с нещо в допълнение, което може да повлияе в завършек на сметка”, добави Матеус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР