Легендата на Барселона Ривалдо коментира подновените слухове около трансфер на

...
Легендата на Барселона Ривалдо коментира подновените слухове около трансфер на
Коментари Харесай

Ривалдо: Гризман, Меси и Суарес заедно биха постигнали големи успехи

Легендата на Барселона Ривалдо разяснява възобновените клюки към трансфер на Антоан Гризман в отбора, както и неналичието на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид.

“Нямам никакво подозрение, че Гризман, който е огромен състезател, би оказал помощ доста на Барселона, в случай че премине в тима. Разбира се, че с цел да го стори, би трябвало да прояви характера и класата, които сподели в Атлетико и на Мондиал 2018. В подобен случай, той би бил чудесно попълнение за Барселона. Ако отиде там, не трябва да се плаши от това, че играе за огромен клуб. Освен това ще би трябвало да се приспособи към съотборниците си и към нападатели като Лионел Меси и Луис Суарес. Ако работят дружно, биха могли да реализират огромни триумфи.
" Si termina en Barcelona es clave que no tenga pánico a jugar en un gran club " https://t.co/Qco2w8zuqV
— AS (@diarioas) March 23, 2019 Кристиано Роналдо правеше разликата в Реал Мадрид. Изявяваше се в сложните моменти. Все едно дали в Реал заобикалят да приказват за CR7, ясно е, че скорошните им триумфи в огромна степен бяха негова заслуга. Много им липсва и по тази причина би трябвало да му намерят заместител. Пари Сен Жермен няма да пуснат и Неймар, и Килиан Мбапе това лято. Не им трябват парите. Но може и да пуснат единия. Зависи от Зинедин Зидан и Реал да изберат кой от двамата би извел по-добре отбора през преходния интервал. Беше ми доста необичайно по какъв начин Марсело, Гарет Бейл и Кейлор Навас не попадаха в състава, изключително за най-важните мачове. Те са измежду най-хубавите играчи в Европа”, съобщи Ривалдо пред Betfair.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР