Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков направи специално

...
Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков направи специално
Коментари Харесай

Стоичков изпарти видео послание към деца от Любимец

Легендата на Барселона и българския футбол Христо Стоичков направи особено видео бръщение към децата от учебно заведение " Захари Стоянов " в град Любимец. Учениците от южния град през днешния ден имат Спортен празник и посланието на Стоичков беше излъчено на видеостената в образователното заведение. Камата ги стимулира да спортуват, да се учат и също по този начин им пожела да порастват в един кротичък и спокоен свят. 

" Щастлив съм да ви поздравя със спортния празник на вашето обичано учебно заведение Захари Стоянов и да ви пожелая да бъдете здрави и доста да се учите. Да израснете в един кротичък свят, за който мечтаем всички. Да спортувате и да бъдете упорити! Пожелавам ви да прославите България! Благодаря ви и доста триумфи ", се споделя в посланието на именития номер 8 на България и Барселона. 

Носителят на " Златната топка " е и притежател на премията " Почетен факлоносец на мира ". Тя му бе връчена от олимпийската шампионка Ивет Горанова в Пазарджик. Наградата получиха също олимпийската шампионка по художествена гимнастика Мадлен Радуканова и кметът на Пазарджик Тодор Попов. Припомняме, че преди няколко дни Христо Стоичков и Тодор Попов направиха и първа копка на " Градина на света " - новаторски интернационален план, който Община Пазарджик започва в парк остров " Свобода ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР