Легендата на българския спорт и спортната гимнастика Йордан Йовчев заедно

...
Легендата на българския спорт и спортната гимнастика Йордан Йовчев заедно
Коментари Харесай

Йордан Йовчев и две лица на NOVA в отбора от посланици на Sofia Open 2022


Легендата на българския спорт и спортната гимнастика Йордан Йовчев дружно с две от най-красивите лица на NOVA – Валерия Видева-Желязкова и Лора Георгиева, влизат в звездния тим от посланици на Sofia Open 2022.

Най-добрият български гимнастик, шесткратен участник и притежател на един сребърен и три бронзови медала от Олимпийски лимпийски игри – Йордан Йовчев, ще поддържа българските участници и ще следи борбите на международните тенис звезди на Sofia Open 2022 от 25 септември до 2 октомври. През 2020-а именитият ни състезател бе част от показателен мач на централния корт в „ Арена Армеец “ по време на шампионата от категория ATP 250.

„ Sofia Open не е просто шампионат, а приятност за тенисистите и публиката. Всеки мач ни демонстрира хубостта, страстта, вярата, устойчивостта, подготовката, интелекта и жаждата за триумф – неща, които символизират този неповторим спорт. Sofia Open не е единствено шоу на корта от международно равнище и борба за трофей, а шампионат, който може да накара младите да упражняват, а ние, феновете, и на по-зряла възраст да практикуваме тенис “, споделя Йордан Йовчев.

Нова Броудкастинг Груп още веднъж е част от фамилията на Sofia Open, като тази година дебют като посланици ще създадат Лора и Валерия. „ Sofia Open е едно от най-специалните спортни събития в моя професионален път. През 2017 година имах опция да отбелязвам онлайн конкуренцията и за първи път да се докосна до международния хайлайф на тениса. Емоциите и възприятието на горделивост от триумфа на Григор Димитров са към момента толкоз ярки. Убедена съм, че всички дружно ще изпитаме още веднъж голямо неспокойствие, а за мен е чест да бъда част от това грандиозно събитие в ролята на дипломат. Тенисът е вълнуващ спорт, който кара всеки фен да притаи мирис, а звездното наличие в седмото издание на Sofia Open ни подсигурява незабравимо прекарване “, споделя
водещата на спортните вести на NOVA Валерия Видева–Желязкова.

Водещата на прогнозата за времето на NOVA Лора Георгиева предвижда горещи страсти в „ Арена Армеец “ от 25 септември до 2 октомври.

„ София ще бъде тенис. За седми път ни чака извънредно преживяване – освен поради знаковите имена от международната класация, а и поради невероятната аудитория в залата. „ Арена Армеец “ още веднъж ще е дом за най-аристократичния спорт. Щастлива съм, че ще бъда част от незабравимите страсти и паметни моменти на шампионата от категория ATP 250 – Sofia Open. Гледайте всички тенис конфликти от най-висока класа онлайн в залата, както и в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп “, сподели Лора Георгиева.

Йордан Йовчев, Валерия Видева-Желязкова и Лора Георгиева се причисляват към звездния тим посланици на Sofia Open 2022 дружно с Цветана Пиронкова, с австралийската тенис легенда, притежател на 5 трофеи от „ Големият шлем “ и някогашен №1 в света на двойки Пол Макнами, който беше турнирен шеф в София през 2017 и 2018 година, с Поли Генова, Маги Джанаварова, Юлиан Вергов и Ненчо Балабанов.

Билетите за Sofia Open 2022 са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Списъкът с участниците в седмото издание на шампионата от категория ATP 250 в София е впечатляващ. Голямата българска звезда на международния тенис Григор Димитров ще играе още веднъж пред българска аудитория. Шампионът от 2017-а се завръща вкъщи. Ще взе участие италианската сензация Яник Синер – повторен №1 в София, спечелил последните две издания на конкуренцията.

Пред родна аудитория ще играят още редица международни звезди като Хуберт Хуркач, Пабло Кареньо Буста и Стан Вавринка. С „ уайлд кард “ в главната скица ще вземат участие още двама българи – Димитър Кузманов и Александър Лазаров. С „ уайлд кард “ в извънредно мощните квалификации се включват Адриан Андреев и Пьотр Нестеров. Александър Лазаров и Александър Донски и Пьотр Нестеров и Янаки Милев ще играят с „ уайлд кард “ в шампионата на двойки на Sofia Open 2022.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР