Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков ще помага

...
Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков ще помага
Коментари Харесай

Стоичков стана посланик на туристическа дестинация България

Легендата на българския и международния футбол Христо Стоичков ще оказва помощ на родния туризъм. Той е един от новите посланици на дестинация България. Легендата от САЩ’ 94 снима видео послание за румънско начин на живот предаване в една от огромните малките екрани, като част от акцията за разпространение на страната ни.

Във видеото Христо Стоичков се обръща с покана към румънските туристи за посещаване на страната през идния летен сезон.

Знаете какъв брой сме гостоприемни, постоянно сте добре пристигнали в България. Бил съм доста пъти в Румъния и знам по какъв начин ме посрещате, по тази причина тази година ви чакаме на нашето Черноморие, споделя големият гений и притежател на най-престижните футболни награди.

Освен на летните курорти Стоичков подчертава на разнообразните туристически артикули, от които може да се възползват българските и непознати посетители – спа и балнео процедури, гурме и винен туризъм. Легендата обръща внимание и на зимните благоприятни условия за отмора в курортите ни.

България е желана дестинация както от мен, по този начин и от милиони туристи от целия свят. Очакваме ви, споделя още футболната легенда.

Целта на акцията е да ускори и поддържа видимостта и наличието на България на най-важните целеви пазари, генериращи туристи. Личността на Христо Стоичков е от международна големина и носи по този начин търсената добавена стойност към провежданите от Министерство на туризма рекламни интензивности. Видеото е снимано безплатно.

Министерството ще продължи да си сътрудничи с изявени и потвърдени българи, които популяризират страната ни по света във всички сфери на публичния живот – просвета, просвета, изкуство, спорт, нововъведения, с цел да допринесат за позитивния имидж на България като сигурна и богата на преживявания дестинация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР