Легендата на българския футбол и Локомотив (Пловдив) Христо Бонев пожела

...
Легендата на българския футбол и Локомотив (Пловдив) Христо Бонев пожела
Коментари Харесай

Зума към Пиронкова: Успех, Цвети! Пловдив и Локомотив са с теб

Легендата на българския футбол и Локомотив (Пловдив) Христо Бонев пожела триумф на най-хубавата ни тенисистка Цветана Пиронкова, която довечера излиза против Серина Уилямс в четвъртфинален мач от Откритото състезание на Съединени американски щати.

" Скъпа Цвети, първо желая да изразя възхищението си от това, което направи. То е нещо голямо. Да се върнеш в огромния спорт след 3 години и да се наредиш измежду осемте най-силни на шампионат като US Open, е неповторимо. Не единствено за теб, а за всеки един състезател. Могат го единствено определените, измежду които си и ти.

Тази вечер аз и огромното семейство на Локомотив ще бъдем с теб в борбата за влизане в огромната четворка. Ние те усещаме като част от нас, тъй като знаем, че направи първите си стъпки на кортовете на Локомотив и даже родово си обвързвана с обичания ни клуб.

Цвети, ние имаме вяра, че ти можеш да победиш и да стигнеш още по-далеч. Но желая да знаеш, че ти към този момент реализира надалеч по-важни победи. Ти стана майка по време на блестяща кариера и направи огромно завръщане в спорта. Всичко от тук нататък е бонус. Ти сподели в тези сложни времена, че духът на България и Пловдив е жив. Дано образецът ти бъде последван от още млади българи.
Желая ти триумф от мое име и от името на Локомотив! Вярваме, че можеш да ни радваш още доста!
Твой: Христо Бонев”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР