Легендата на българския футбол - Христо Стоичков, си спомни с

...
Легендата на българския футбол - Христо Стоичков, си спомни с
Коментари Харесай

Стоичков: Чувствам се виновен, че не отделих Марадона от лешоядите

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков, си спомни с болежка за своя другар Диего Армандо Марадона, който умря през ноември 2020 година

"Чувствам се отговорен, че не го отделих от лешоядите. Винаги споделям, че са лешояди... За това, че не настоявах толкоз доста... Заради другарството, което имах. Понякога седнал съм у дома и си мисля. Не можеше ли да направиш нещо? Чувствам се малко отговорен. Имах опцията да бъда тук. Ядоса ме да видя тези, които бяха накацали към него с костюми и вратовръзки ", разгласи Стоичков пред ESPN.

"Той в никакъв случай не се дистанцира от приятелите си. Мисля, че тези момчета го караха да се усеща уединен. Той се усещаше по този начин ", сподели Стоичков. И добави: "Имах му всички телефони. Говорили сме доста пъти. Последният път беше на 2 февруари 2016 година Тогава той персонално ми се обади за рождения ми ден. Оттогава в никакъв случай повече не съумях да приказвам с него. Винаги спеше, почиваше, играеше, разхождаше се. Това беше последният път, когато го чух. "

Стоичков увери, че Марадона е "белязал живота на всички " и че желае да "оцени " моментите, изживени с Диего. „ Виждал съм го да страда толкоз доста... Вижте, знаете ли какво... Нека почива в мир “, добави някогашният национал.

Той разкри още, че е плакал на Маракана, когато националният тим на Аржентина падна от Германия на финала на Мондиал 2014 в Бразилия: „ Сълзите ми напираха. Знаете ли за какво? Заради него. Ако Аржентина завоюва Световната купа, допускам, че Диего ще възкръсне, ще слезе от небето и ще се израдва на терена ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР