Легендата на българския футбол Христо Стоичков се потопи в света

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков се потопи в света
Коментари Харесай

Среща на големите

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се потопи в света на огромния тенис. Носителят на “Златната топка” за 1994 година е огромен обожател на аристократичния спорт и ще поддържа Григор Димитров на “Мастърс”-а в Маями. Тяхното другарство датира от доста години, като точно звездата на Барселона от 90-те отваря вратите на дома си за тенисиста, до момента в който той тренира в школата Санчес-Касал в каталунскaта столица.

Както е известно, от много време Ицо живее със фамилията си точно в Маями, поради което той не пропуща да погледа тенис на най-високо равнище, когато пристигна време за Miami Open.

Броени дни преди началото на конкуренцията Стоичков се срещна и снима с носителя на три трофеи от Големия шлем Стан Вавринка и с четвъртфиналиста от последния " Мастърс " в Индиън Уелс Карен Хачанов. На фотото участва и ръководителят на родната федерация Стефан Цветков.
View this post on Instagram
#miamiopen2019

A post shared by HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial) on Mar 20, 2019 at 8:06pm PDT
За Григор Димитров това ще е първо присъединяване в шампионат от Тура от 20 януари, когато загуби на осминафиналите на Откритото състезание на Австралия от Франсис Тиафо. Контузия в дясното рамо попречи на първата ни ракета да играе в Акапулко, Ротердам и Индиън Уелс, само че в този момент той наподобява подготвен да се завърне на корта. Българинът е подложен под номер 24 в главната скица, което му подсигурява отмора в първия стадий. Във втория кръг негов противник би трябвало да бъде спечелилия от мача сред испанеца Фелисиано Лопес и французина Беноа Пер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР