Легендата на българския футбол Христо Стоичков пристигна в родния си

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков пристигна в родния си
Коментари Харесай

Стоичков пристигна в Пловдив за кръщенето на внучката си


Легендата на българския футбол Христо Стоичков дойде в родния си град Пловдив, с цел да се срещне с регионалния шеф Здравко Димитров.

Двамата се поздравиха за празниците и си пожелаха здраве и благоденствие във всяко положително начинание, осведоми " Марица ".

Областният шеф подари на Стоичков специфична ръчно направена кама, на чието острие беше изписано обръщение. Димитров и Стоичков разговаряха за спортното си минало и размениха мемоари, свързани с клуб ЦСКА.

Стоичков беше съпроводен от двамата си зетьове, а на срещата участваха и заместник-областният шеф Петър Петров, футболният арбитър Атанас Узунов, именитият и някогашен халф на Ботев (Пловдив) Петър Зехтински и стеснен кръг другари на Камата.

Стоичков раздаде подписи и се снима с всички за спомен.

Камата е в България с цялата фамилия поради кръщенето на внучката Миа, което е планувано за през днешния ден на неназовано място.

На кръщенето ще участват освен родителите на Миа – Мика и Айкут, само че и другата щерката на Камата – Христина и обичаният й Лука. Както, несъмнено, и Марияна – брачната половинка на Стоичков.

Миа се роди през септември предходната година, а по гледище на майка й тържеството ще се организира на българска земя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР