Легендата на българския футбол Христо Стоичков подкрепи датския национал Кристиан

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков подкрепи датския национал Кристиан
Коментари Харесай

Стоичков към Ериксен: Имаш още много да дадеш на футбола!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков поддържа датския национал Кристиан Ериксен, който се свлече на терена по време на мача против Финландия от Евро 2020.



" Всичките ми мисли са за Крис и фамилията му! Оправяй се бързо, момче! Имаш още доста да дадеш на футбола! Поклон пред целия тим на Дания! Вие сте същински динамит от обич и колегиалност! ", написа Камата във " Facebook ".

Срещата на " Паркен " бе спряна в края на първото полувреме, откакто звездата на " аления динамит " Кристиан Ериксен се свлече на земята. Около 15 минути лекарите се бореха за живота му на терена, а по-късно бе изнесен с кола за спешна помощ и след това откаран в болница. Твърди се, че е получил сърдечен удар.

Снимка: Reuters

Падането на Ериксен мощно тормози двата отбора, а основният арбитър Антъни Тейлър реагира мигновено, прекъсвайки дуела.

Капитанът на Дания Симон Кяер пък направи всичко допустимо съотборникът му да не си глътне езика.

След известно спиране, от УЕФА оповестиха, че положението на Ериксен към този момент е устойчиво и той ще остане в болница под наблюдаване.

Снимка: Reuters

След среща сред представители на двете федерации бе решено мачът да бъде възобновен, като точно футболистите на Дания и Финландия са настояли дуелът да се доиграе.

Финландия в последна сметка завоюва с 1:0, а след срещата стана ясно, че самият Ериксен е поискал съотборниците му да се върнат на терена и да доиграят мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР