Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира вчерашната церемония по

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира вчерашната церемония по
Коментари Харесай

Стоичков: Модрич заслужава Златната топка, Мбапе все още е много млад

Легендата на българския футбол Христо Стоичков разяснява вчерашната гала по връчването на най-ценното самостоятелно отличие Златна топка. Хърватинът Лука Модрич завоюва наградата, а Кристиано Роналдо и Антоан Гризман останаха в подножието на върха.
" Мисля, че Лука заслужаваше " Златната топка " поради всичко, което е направил във футбола. Заради всичко, което е сторил като цяло за клуба и за националния си тим. Той потвърди, че в краката на нас, балканците, има нещо друго. Просто постоянно се е забавлявал с топката в крайници. Честно казано, в случай че беше спечелил Гризман, също щеше да е справедливо. Колкото до Мбапе, той към момента е доста млад, само че мисля, че точно той ще завоюва премията през 2019 година Изглежда ми несъмнено това ", показа Стоичков.

Luca Modric won the #BallonDor2018 last night. Did he deserve it? pic.twitter.com/MADfdWbFDM
— Rockboom (@RockBoom_UG) December 4, 2018
Христо Стоичков остава единственият българин печелил наградата. Това се случва през 1994 година, когато Камата и националния тим сервират приятната изненада на Световното състезание в Съединени американски щати и стигат до 1/2-финалите, като тогава измежду най-хубавите 20 попадат още Йордан Лечков и Красимир Балъков.

Luca Modric the Modric d`Or Moderator of the
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР