Легендарният Джими Уайт спечели за втори път през този сезон

...
Легендарният Джими Уайт спечели за втори път през този сезон
Коментари Харесай

Джими Уайт отново срази играч от топ 16

Легендарният Джими Уайт завоюва за повторно през този сезон против състезател от топ 16 на международната снукър класация и се класира за втори кръг на Германския Мастърс. Вихрушката съкруши с 5:3 Антъни Макгил, който заема 16-о място в планетарната двугодишна ранглиста на World Snooker. Още една победа ще прати 55-годишният занаятчия на щеката в Берлин, където ще се организира същинската фаза на шампионата сред 31 януари и 4 февруари 2018 година.

Уайт направи единствено един халф-сенчъри брейк от 67 точки в четвъртия фрейм, само че през цялото време пое надзор върху масата и поведе с 4:1 в резултата, като най-после опитите на шотландеца да реализира поврат се оказаха безплодни.

@jimmywhite147 still got it! #d88germanmasters#whirldwind#snookerroyalty pic.twitter.com/jYeqJiyD61
— CamdenPolka (@CamdenPolka) December 21, 2017
Вихрушката ще срещне Ю Де Лу в Барнзли в устрема си за пети път през актуалната акция ще взе участие в главната фаза на ранкинг шампионат, като към този момент най-хубавото му класиране е осминафинал в Рига Мастърс - първото събитие за сезон 2017/18 - където бе отстранен с 1:4 точно от Макгил.

Победата над 16-ия в света бе втора за Уайт в границите на един месец, защото той отстрани Алистър Картър в квалификациите на Шампионата на Обединеното кралство.

Кен Дохърти също се показва доста добре през актуалната акция и възражда кариерата си, а успеха с 5:3 над младия Александър Урзенбахер в квалификациите на Германския Мастърс е следващото доказателство за това. Ирландецът, който предходната седмица влезе в “Залата на славата” в родината си, направи топ брейкове от 54, 58 и 86.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР