Легендарният бивш мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не

...
Легендарният бивш мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не
Коментари Харесай

Сър Алекс за Венгер: Съперник, колега и приятел

Легендарният някогашен управител на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не остана безучастен след обявлението за отдръпването на Арсен Венгер. По-рано през днешния ден наставникът на Арсенал съобщи, че напуща поста си в края на сезона, откакто прекара на него съвсем 22 години. През по-голямата част от тях Венгер и Фъргюсън бяха в директен конфликт като водачи на два от най-големите тимове в Англия.

Случи се: Арсен Венгер напуща Арсенал!

Ерата "Арсен Венгер " в фотоси

"Наистина съм благополучен за Арсен Венгер ", сподели шотландецът пред уеб страницата на Манчестър Юнайтед.

"Имам голям почит към него и към работата, която свърши в Арсенал. Доказателство за неговия гений, професионализъм и увереност е, че той съумя да посвети 22 години от живота си на работата, която доста обича. В ера, когато футболните мениджъри постоянно остават единствено по един или два сезона, това демонстрира какво достижение е да служиш толкоз дълго време в клуб като Арсенал. Доволен съм, че той разгласи, че напуща на този стадий от сезона, защото ще може да получи изпращането, което в действителност заслужава. Той е без подозрение един от най-големите мениджъри на Висшата лига и се гордея, че бе мой противник, сътрудник и другар ", съобщи Фъргюсън.

Моят Арсен Венгер!

Следващият домашен мач на Манчестър Юнайтед е тъкмо против Арсенал на Арсен Венгер, като мачът на 29 април ще бъде 60-ият за французина против "червените дяволи ". В първите 59 Венгер има 18 победи, 15 равенства и 26 загуби./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР