Легендарният български гимнастик Йордан Йовчев посети Националната гимнастическа база на

...
Легендарният български гимнастик Йордан Йовчев посети Националната гимнастическа база на
Коментари Харесай

Йордан Йовчев посети Дейвид Хъдълстоун в САЩ

Легендарният български гимнастик Йордан Йовчев посети Националната гимнастическа база на Съединени американски щати в Хюстън, с цел да се срещне с участника ни от Летните олимпийски игри в Токио 2020 Дейвид Хъдълстоун, който сега се приготвя в Съединени американски щати.

В началото на 2023 година Хъдълстоун се прибра при фамилията си в Америка и към този момент повече от месец тренира в Хюстън под управлението на някогашния международен първенец Шон Таунсенд.

Вчера двамата бяха посетени от участникът на шест Олимпиади Йордан Йовчев, който употребява момента с изключение на да се срещне с Хъдълстоун да си напомни и борбите с Таунсенд в гимнастиката от началото на века.

През 2001 година Йордан Йовчев и Шон Таунсенд вземат участие на Световното състезание по спортна гимнастика в Гент, Белгия, където българинът става международен първенец на земя и на халки и печели бронз в многобоя, до момента в който Таунсенд печели златен орден на успоредка, както и сребърно отличие като част от отбора на Съединени американски щати в отборната конкуренция.

По стратегия Дейвид Хъдълстоун ще продължи да тренира под управлението на някогашния американски гимнастик доникъде на март, когато българският играч би трябвало да се завърне у нас, с цел да се причисли към националния тим.

За Хъдълстоун и останалите български национали първото огромно съревнование през тази година ще бъде европейското състезание в Анталия, Турция, което ще се организира в интервала 11-16 април.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР