Легендарният английски футболист – Дейвид Бекъм, продължава да работи сериозно

...
Легендарният английски футболист – Дейвид Бекъм, продължава да работи сериозно
Коментари Харесай

Бекъм става агент - първият клиент може да е Мбапе

Легендарният британски футболист – Дейвид Бекъм, продължава да работи съществено върху играта, въпреки да се отхвърли преди повече от пет години. Бившият британски капитан към този момент направи своя футболен клуб – Интер Маями, само че по-късно си начинание Бекъм ще стане и футболен сътрудник.

Амбициите на Бекс не са по никакъв начин дребни, откакто желанието му е първият клиент в новорегистрираната му компания – Footwork Management Ltd, да бъде младата звезда на международния футбол Килиан Мбапе.

Приятелите на Бекъм – Дейв Гарднър и някогашният му ПР Никола Хоусън, също са в листата на шефове в компания, а тогавашният нападател на Нотингам Форест Дейвид Джонсън също е назначен да менажира нови клиенти.

Със сигурност Мбапе е „ висока топка” за старт, само че в случай че това стане ще бъде страхотна реклама за новата компания на тогавашния футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, ПСЖ и Милан. Твърденията са, че Бекъм, който е в сериозен контакт с ПСЖ, е имал няколко срещи с Мбапе за диалози по тази тематика. Световният първенец с Франция през 2018-а година се чака да стане един от най-големите футболисти в исторически проект.

След като подписа с ПСЖ, 20-годишният стрелец има 62 гола в 92 мача за френския хегемон. Испанските Реал Мадрид и Барселона са свързвани с трансфер на младия, който се чака да стане доминант в международния футбол след края на ерата на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР