Легендарният американски певец Мийт Лоуф почина на 74-годишна възраст, се

...
Легендарният американски певец Мийт Лоуф почина на 74-годишна възраст, се
Коментари Харесай

Почина изпълнителят на I Would Do Anything for Love

Легендарният американски артист Мийт Лоуф умря на 74-годишна възраст, се споделя в изказване на формалната му страница във Фейсбук. Музикантът е умрял през нощта, като повода за гибелта му към момента не е оповестена.



" Със свити сърца оповестяваме, че несравнимият Мийт Лоуф умря тази нощ със брачната половинка си Дебора до себе си. Дъщерите му Пърл и Аманда и близки другари бяха с него през последните 24 часа. Невероятната му кариера продължи 6 десетилетия, през които продаде над 100 милиона албума по целия свят и взе участие в над 65 кино лентата, сред които " Боен клуб ", " Фокус " и " Светът на Уейн ". ``Bat Out of Hell`` остава един от 10-те най-продавани албума на всички времена. Знаем какъв брой доста означаваше той за доста от вас и в действителност оценяваме цялата обич и поддръжка, до момента в който прекосяваме през този интервал на тъга от загубата на подобен въодушевяващ актьор и прелестен човек. Благодарим ви за разбирането на потребността ни от усамотение в този миг. От неговото сърце за вашите души... в никакъв случай не спирайте да обичате рока! ", написа в поста.

Мийт Лоуф е артистичният псевдоним на Марвин Лий Ади. Той е роден в Далас на 27 септември 1947 година Хитовете му имат международна популярност. След тях са " I Would Do Anything for Love " и " Bat Out of Hell ". Албумът, носещ заглавието на втория сингъл, е в топ 35 на най-продаваните в Съединени американски щати за всички времена със 14 млн. копия.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР