Легендарните Iron Maiden закриха Hills of Rock 2018 с невероятен

...
Легендарните Iron Maiden закриха Hills of Rock 2018 с невероятен
Коментари Харесай

Черешката на тортата: Iron Maiden превзеха Пловдив с невиждан у нас спектакъл!

Легендарните Iron Maiden закриха Hills of Rock 2018 с необикновен концерт, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Шестимата британци за следващ път потвърдиха, че са една от най-великите групи в хеви метъла и в рока въобще, оставяйки без мирис близо 20 000 фенове на Гребната база в Пловдив. Публиката чу някои от най-големите шлагери на групата, сцената и резултатите бяха зашеметяващи, звукът - съвършен.

Световното турне Legacy Of The Beast сложи началото си в Талин на 26 май и ще приключи в " O2 Арена " в Лондон на 10 август. Концепцията за международното турне Legacy Of The Beast е въодушевена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там оживяват няколко разнообразни съединени " свята ", а сетлистът включва огромна част от шлагерите на групата, както и изненади от по-късните албуми. 

Мениджърът на Iron Maiden Род Смолууд показа: " Както нашите почитатели към този момент знаят, откогато Брус и Ейдриън се причислиха още веднъж към Maiden при започване на хилядолетието, имаме цикъл на турнетата. Редуваме ги както за нов албум, по този начин и единствено с безконечни шлагери. Това ни харесва по доста аргументи, тъй като бандата може да извърши и новите части, и огромните си шлагери, които зареждат прочувствено почитателите и сбъдват техните стремежи. Както се споделя поддържаме нещата живи - освен за почитателите, само че и за бандата. 

За този концерт, изпълнен с шлагери, взехме решение да базираме тематиката към името на Legacy Of The Beast, което напълно пасва на задачите ни, и ни дава опция да бъдем изобретателни и да се забавляваме, изключително с Еди! Ще има доста изненади. Не желая да издавам всичко сега, само че работим върху няколко разнообразни театрални дизайна, запазвайки обичайните Iron Maiden. Надяваме се да подарим на почитателите ни, които дойдат да видят това в действителност доста особено шоу, едно фантастично преживяване ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР