Легендарната тв говорителка Анахид Тачева се появи изненадващо на кастингите

...
Легендарната тв говорителка Анахид Тачева се появи изненадващо на кастингите
Коментари Харесай

Никога няма да я познаете! Това не е ли...

Легендарната тв говорителка Анахид Тачева се появи изненадващо на кастингите на „ Гласът на България “. Тя бе в бекстейджа на шоуто дружно с внучката си Деси Цонева, с цел да поддържа щерка си Теодора Цонева.

На кастингите на мрачно певицата реши да покаже гения си пред четиримата треньори, представяйки се с джаз парче. Тя извърши джаз вид на известната ария All About That Bass, изпълнявана от Меган Трейнър.

Разбира се, надали е имало човек от по-възрастното потомство, който да не е разпознал Анахид Тачева, която за времето си е същинска звезда измежду телевизионните говорителки от държавната телевизия.







Въпреки че не е изгубила от познатата си харизма, 77-годишната Анахид Тачева през днешния ден очевидно наподобява остаряла. И няма по какъв начин да е другояче, откакто единствено за година тя претърпя два доста тежки житейски удара — синът й Димитър Цонев умря ненадейно от солиден инсулт, а по-голямата й щерка Теодора изпадна в тежка меланхолия.



Въпреки че в бекстейджа и пред камерите Анахид опита да бъде радостна и се стараеше да се усмихва, тъгата, която таи в себе си, след тежките удари, поднесени й от ориста, не остане незабелязана.



Но представянето на сестрата на починалия публицист Митко Цонев сподели, че сложните моменти в живота могат да бъдат преодолени, изключително когато има какво да ти дава сили. Теодора съумя да впечатли един от менторите в шоуто — певицата Камелия, която обърна стола си след осъществяването, с което приветства дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева в своя тим.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР