Легендарната рок група „СПРИНТ“ в състав Пейо Пеев, Асен Драгнев,

...
Легендарната рок група „СПРИНТ“ в състав Пейо Пеев, Асен Драгнев,
Коментари Харесай

Легендарната рок група „СПРИНТ“ обединяват творчеството си под мотото “ДВЕ ПЪТЕКИ - СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ“ 2022

Легендарната рок група „ СПРИНТ “ в състав Пейо Пеев, Асен Драгнев, Милко Андреев, Емил Копев, поп изпълнителката Галя Георгиева, Атанас Лазаров – ПР и реализатор, Георги Низамов и още другари на групата, сплотяват творчеството си под мотото “ДВЕ ПЪТЕКИ - СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ “ 2022.



Името на турнето е определено особено, защото поддържа две дела с изключителна значимост за България. Това са Националната акция „ Роди дете в България “, която разпространява самодейностите на Фондация „ Мечта за дете “ и на Информационната акция под надпис „ Да сверим биологичния си часовник “ и оказва поддръжка на дами и двойки с репродуктивни проблеми, и Националната акция „ Повече българска музика в народен ефир “, която се трансформира в идея на голяма част от българските музиканти и реализатори, в задачата за над 50 % наличие на българска музика в националните ни медии, и набира от ден на ден последователи.

Турнето “ДВЕ ПЪТЕКИ - СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ “ 2022 започва от едно магическо в България място, съчетаващо история, природа, непорочност, хубост. Приказна околност, която възражда традициите и духа на българите, с цел да запази българската история - Историческия парк, на 30 км от Варна, в село Неофит Рилски.

Мястото е определено особено от Фондация „ Мечта за дете “, защото сплотява посланията на организацията и изпълнителите, а точно запазване на българската просвета и запазване на националните ни полезности, и окуражаване на хиляди български двойки да основават фамилии в България.

Събитието даде старт на турнето “ДВЕ ПЪТЕКИ - СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ “ 2022 и означи прочувствения край на Национална акция " Роди дете в България " , с което 20 фамилии, определени на инцидентен принцип, получиха дарове за развъждането на своите бебета.



ТУРНЕТО “ДВЕ ПЪТЕКИ - СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ “ 2022 се организира с поддръжката на Национален фонд „ Култура “ по Процедура „ ЕДНОГОДИШЕН ГРАНТ`21 / СЕСИЯ 2021 “. То ще продължи с концерти в разнообразни градове на страната и ще сплотява изкуството и обществените послания в поддръжка на обществено-значимите дела. Очаква се в концертите да се включат и локални реализатори.

Мотото на всички участници в турнето е: „ Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър “!



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР