Легендарната рок група „Сигнал“ зарадва жителите на Мездра за празника

...
Легендарната рок група „Сигнал“ зарадва жителите на Мездра за празника
Коментари Харесай

„Сигнал“ събра три поколения на сцената в Мездра

Легендарната рок група „ Сигнал “ зарадва жителите на Мездра за празника „ Вяра, Надежда и Любов “. Данчо Караджов, Георги Янакиев, Владимир Захариев и Александър Мариновски взривиха сцената на площад „ България “ нощес.
Програмата на 17-ти септември стартира с осъществявания на певчески и танцови детски обединения от ДГ „ Мир “, ДГ „ Роза “, ДГ „ Слънчице “ и ДГ „ Детелина “. На сцената излязоха и възпитаници от ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “, СУ „ Иван Вазов “, фолклорна група от с. Върбешница, танцувална група от с. Дърманци, която показа запаметяваща се комбинация с ховърборди и ленти.
Възпитаниците на клуба за източни бойни изкуства „ Лотос “ демонстрираха уменията си, а с 30-минутен репертоар се показаха децата от Център за поддръжка за личностно развиване.
Последното осъществяване от детския концерт бе танцът „ Гергьовден “ на средношколската група на Представителен танцов отбор „ Мездра “.
Кметът инж. Генади Събков честити празника на събралото се голям брой:
„ Мили деца, уважаеми съграждани, скъпи посетители,
Честит празник!
Специални поздравления на всички именици с пожелания за здраве, доста щастливи мигове и дано вярата, вярата и любовта бъдат с всички нас през по-голямата част от живота ни.
От името на община Мездра желая да благодаря на всички вас, които уважихте нашата покана и довечера сме дружно, тук, на нашия площад, с цел да споделим всички красиви мигове, които ни чакат и които към този момент се състояха.
Този концерт организирахме за всички хора, за които положителното е в душите и сърцата. За всички непоправими оптимисти. За всички доброжелателни хора. За всички, които имат вяра, че сами коват своето бъдеще и своето благополучие, т.е., за всички вас. Добре пристигнали и на тези, към които животът не е бил задоволително благоразположен, към тези, на които ориста е обърнала тил и ги е сложила под разнообразни тествания.
Включително и на тези, на които злобата и завистта са замъглили дотам съзнанието, че не разграничават положително и зло.
Огромната позитивна сила, която генерираме всички през днешния ден тук е способна да се оправи с всички негативи, които сме скрили в една или друга част в душите и сърцата ни. Защото след магическите осъществявания на надарените наши деца се пренесохме в друго измерение – на духовното, на възвишеното. Благодарение на трите вълшебен думи – религия, вяра и обич.
Защото без религия ще бъдем самотни по пътя към триумфите си, без вяра е безсмислено да съществуваме, а без обич животът на земята е неосъществим. За това дано с голяма религия, вяра и обич да продължим напред своето бъдеще и търсенето на щастието, което всички ние заслужаваме “. Кметът приключи с пожелания за ужасно въодушевление.
Придружени от родители, баби и дядовци, дребните реализатори, които образуваха една част от публиката, бяха изпратени по леглата, защото „ на следващия ден е образователен ден “. По-зрялата част от публиката извърши площада в очакване на обичаната група. Мощен плач на мотори от мотоклуб „ Кан Аспарух 681 “ изведе на сцената легендите от група „ Сигнал “ и тогава „ Светофарите светнаха зелено “, давайки начало на близо двучасов концерт, провокирал мощни страсти. Неслучайно екзалтираните почитатели извикаха два пъти музикантите на бис. Публика и група приключиха дружно концерта с обичаната на генерации българи „ Да те копнея “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР