Легендарната група Depeche Mode пусна най-новия си клип за песента

...
Легендарната група Depeche Mode пусна най-новия си клип за песента
Коментари Харесай

Новият клип на Depeche Mode e сниман в България

Легендарната група Depeche Mode пусна най-новия си клип за песента Wagging Tongue от албума Memento Mori - a видеото се оказа снимано в България, с присъединяване на актрисата Татяна Йолинска.

Черно-белият клип е основан край язовир " Студена ", режисьорът му е Ед Кей от The Sacred Egg, a креативен началник е Антон Корбийн (създател на документалния филм Depeche Mode: SPIRITS in the Forest).

Йолинска споделя пред " Дневник ", че e станала част от плана, откакто снимачният екип я е харесал и се е свързал с нея посредством кастинг организация. Тя е приключила актьорско майсторство през 2021 година в НАТФИЗ, в класа на проф. Ивайло Христов.

В клипа героинята ѝ и нейният сътрудник прекарват дните си в безмълвие в своята галактика, в която общуването се прави по странни и строги правила. Един ден тя упорства, че е време да приказват.

" Не може ли да бъде написано? ", написа младият мъж с тебешир на стената. " Трябва да бъде изговорено ", дава отговор тя, още веднъж с надпис.

Двамата се насочат към язовира, където цяла група от хора изчакват реда си - възрастен мъж ги позволява деликатно до водата.

Онова, което младата двойка не може да си каже, се " чува " единствено в подводния свят, а думите им летят като патрони в края на изтощителния спор.

Образите на Дейв Геън и Мартин Гор се появяват единствено като видения над повърхността. Двамата не са били в България във времето, в което Йолинска е снимала.

Това е първият албум на Depeche Mode след гибелта на съоснователя и управител на групата -. В момента Геън и Гор са на международно турне,
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР