Легендарната британска мотоциклетна компания Triumph, която от тази година присъства

...
Легендарната британска мотоциклетна компания Triumph, която от тази година присъства
Коментари Харесай

Tiger 1200 - новият модел на британската мотоциклетна компания Triumph

Легендарната английска мотоциклетна компания Triumph, която от тази година участва публично и на българския пазар, показа новия Tiger 1200 по време на интернационалното мотоциклетно ревю в Милано Eicma 2017.

Tiger 1200 е най-високотехнологичният и фокусиран в представянето модел в история на Triumph, както при най-тежки условия отвън пътя с XC версията, по този начин и за асфалтови завършения при XR. „ Трипъл “ моторът е доста освежен за повече въртящ миг от 122 Нм, по-ниско в оборотите. Работният размер на трицилиндровия мотор е 1215 куб., а мощността му от 141 кс се доближава при 9350 обр. След подобренията междинният разход на модела е редуциран до 5.2 литра на 100 км. Шестстепенната скоростна кутия предава въртящия миг към задното колело посредством кардан.

Създадена е нова изпускателна система от неръждаема стомана за още по-дълбок и характерен тон от трицилиндровия редови мотор с водно изстудяване с инжекционна система за впръскване на горивото. За рационализиране на ръководството са усъвършенствани над 100 съставния елемент от мотоциклета. Едно от главните – тежестта на Tiger 1200, е понижено с до 11 кг спрямо предишното потомство – до 248 кг. Резервоарът побира 20 литра.

Към тези усъвършенствания е прибавен и нов режим Off-Road Pro за кръстосан терен към системата за бързо превключване на предавките Shift-Assist. Сигурността е усъвършенствана от системата за адаптивно осветление в завой, като допълнение всички светлини са LED.

Вижте двете видеа, които показват новия Tiger 1200. Разгледайте и фотогалерията по-долу.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР