Легенадта на Формула 1 Джеймс Хънт винаги ще бъде помнен ...

Легенадта на Формула 1 Джеймс Хънт винаги ще бъде помнен

Шампионът, който преспа с над 5000 жени, сред които и 35 стюардеси на British Airways по пътя към титлата

Легенадта на Формула 1 Джеймс Хънт постоянно ще бъде помнен не единствено с невероятните си умения на пистата, само че и с неустоимия си сексапил отвън нея.

Покойният популярен английски водач си построява недостижим орол на шампион и плейбой по време на апогея на славата си през 70-те и 80-те години на предишния век.

А съгласно слуховете, през леглото му са минали над 5000 дами. Сред тях 35 стюардеси на British Airways по време на похода му към купата във Формула 1 през 1976 година

За страдание Хънт не може да удостовери или отхвърли слуховете. Отива си през 1993 година, когато е единствено на 45 години, от сърдечен удар.

Но съвсем 30 години по-късно по-старите фенове на високите скорости не престават да си спомнят за невероятните му победи и подвизите му измежду представителките на нежния пол.

Синът на Хънт, Фреди, омаловажи изказванията, че татко му е бил привързан към опиатите, само че не и триумфите му измежду дамите.

" Не мога да подсигурявам сигурно за броя на дамите, само че знам, че баща не е бил наркоман - сподели той пред The ​​Times. - Той просто е обичал да разпуска по партитата. Взимал е малко кока, само че не е бил привързан. Аз съм много сходен на него, а въпреки това мама ми също беше много палава. "

По време на подготовката си за Гран при на Япония през 1976 година легендата споделя, че Хънт е правил секс с 35 стюардеси.

Фреди, който ще се роди 11 години, споделя пред Mirror: " Има и очевидци. Стюардесите са идвали една след друга. Идват в хотела, качват се в стаята му и на идващия ден се връщат в самолета. Всяка вечер е била друга. "

Преди именитите си подвизи през 1976 година Хънт е женен за модела, актриса и танцьорка Сузи Милър. Тя обаче го напуща поради артиста Ричард Бъртън.

След това Хънт се дами за втората си брачна половинка Сара Ломакс през 1983 година, с която отглеждат двама сина - Том и Фреди.

След раздялата си със Сара той още веднъж намира любовта, като идната му годеница е Хелън Дайсън, която е с 18 години по-млада от него.

Хънт ѝ предлага брак на 14 юни 1993 година, а на идващия ден си отива от инфаркт.

Неговията историята е показана на огромния екран в хитовия филм от 2013 година " Rush " с присъединяване на холивудската звезда Крис Хемсуърт в основната роля.
 Фреди Хънт Фреди Хънт

Източник: webcafe.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg