лед изключително оспорвана битка с Булката за зрителските гласове Палячи

...
лед изключително оспорвана битка с Булката за зрителските гласове Палячи
Коментари Харесай

Падна маската на Палячи в „Маскираният певец”

лед извънредно оспорвана борба с Булката за зрителските гласове Палячи смъкна своята маска. Зад обичания воин се криеше певицата Теди Кацарова, която довечера избра да извърши „ I Follow You” на Lykke Li.

„ Аз надделях най-големият си боязън с помощта на шоуто

– клаустрофобията в тази маска. Участието в „ Маскираният певец” беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало тази година – даде ми нов старт и ме прероди”, сподели разгорещено незабавно след разкриването на облика певицата.



AZIS и Владо Пенев означиха ново попадение и съумяха да разкрият Теди Кацарова, а Алекс Раева и Яна Маринова бяха уверени, че зад маската се крие Люси Дяковска.

На сцената на „ Маскираният певец” се разиграха четири впечатляващи дуела сред осемте останали маски в този решителен стадий на мистериозната конкуренция. Изпълнението на Булката на песента „ Оставаме” на Маргарита Хранова даже съумя да развълнува Алекс Раева до сълзи, а представянето на Баба Яга подвигна публиката в студиото на крайници.



Следователите и гост-детективът Яна Маринова бяха мощно затруднени от новите улики и смениха част от догатките си от предишните излъчвания, а описът с имена на обвинени се добави с тези на Владимир Михайлов, Гъмзата, Евгени Минчев, Лепа Брена, Били Хлапето, Ицо Хазарта, Шеф Виктор Ангелов, Пламена Петрова, Невена Цонева, Боби Турбото, Дидо от D2.

Под прожекторите феновете на предаването съумяха да видят още веднъж един от запаметяващите се герои в предишния сезон на шоуто – Звездата . Под огромните мускули се криеше Цецо Елвиса, който съумя да изненада изцяло детективите, които останаха заблудени от уликите и осъществяването и не съумяха да го разпознаят. „ Не е елементарно да си звезда на тази сцена, само че се усещам супер!”, показа Цецо Елвиса за късото си, само че вълнуващо присъединяване в „ Маскираният певец”.



Кой против кого ще се изправи и какви музикални изненади са подготвили седемте останали маски, не пропускайте да видите идната събота в 20 ч. по NOVA!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР