Лайпциг спечели за втора поредна година купата на Германия. Във

...
Лайпциг спечели за втора поредна година купата на Германия. Във
Коментари Харесай

Лайпциг отново спечели купата на Германия

Лайпциг завоюва за втора поредна година купата на Германия. Във финала на „ Олимпиящадион “ в Берлин биковете се постановиха с 2:0 над. Мачът беше финален за треньора на орлите Оливер Гласнер отпред на отбора.

Двубоят не бе измежду най-интересните, въпреки че още в четвъртата минута Тимо Вернер имаше късмет да открие. Той се озова самичък против Кевин Трап в наказателното поле, само че би в ръцете му. След това Коло Муани можеше да вкара за Айнтрахт, само че би в навън.

След почивката и двата отбора заложиха на дълги топки, като това не водеше до нищо в офанзива. Айнтрахт държеше надалеч от вратата своя противник и Лайпциг нямаше удар към вратата 25 минути.

Биковете обаче поведоха в 71-вата минута посредством Кристофът Нкунку. Френският национал, който изигра последния си мач за отбора, откри резултата с помощта и, който заблуди Кевин Трап.

Лайпциг стигна до втори гол в 85-ата минута, когато Нкунку комбинира с Доминик Собослай. Капитанът на националния тим на Унгария за повторно прати топката в мрежата на Трап.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР