Лайковете са ключов показател за създаване на ангажираност в Instagram(снимка:

...
Лайковете са ключов показател за създаване на ангажираност в Instagram(снимка:
Коментари Харесай

Instagram тества какво е изживяването без лайкове


Лайковете са основен индикатор за основаване на ангажираност в Instagram
(снимка: CC0 Public Domain)

Instagram тества функционалност, която ще разреши на потребителите да вземат решение дали желаят да скрият харесванията в личните си изявления или изявленията от хора, които наблюдават.

Тестването на опцията стартира с дребна световна група от консуматори в сряда. Инстаграмърите могат да решат и да запазят истинския аспект, включващ забележими лайкове, прецизира в обява за новата функционалност.

Още през 2019 година Instagram стартира да тества опцията за скриване на харесванията в изявления, първо в Канада, а по-късно и по целия свят. Сегашният тест се прави, с цел да „ се разбере дали понижава натискът ” за потребителите, когато разгласяват в платформата, изясни представител на Фейсбук (FB), притежател на Instagram.
още по тематиката
Някои хора намират тази функционалност за потребна. Други пък желаят да си виждат броя на харесванията, с цел да могат да наблюдават най-популярното, сподели представителят.

Лайковете, които се появяват като сърца в Instagram, са основен индикатор за основаване на ангажираност в платформата. Но в последните години специалисти предизвестяват, че харесванията карат значително консуматори да обвързват самочувствието си с това какъв брой „ сърца ” са натрупали.

Експериментът с новата функционалност ще се организира в началото единствено в Instagram. Компанията обаче изследва концепцията за и във Фейсбук, сподели представителят на обществената мрежа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР